top of page

Over ons

Welkom op onze site en leuk dat je hier bij ons terecht bent gekomen. Graag vertellen we je wat meer over ons en wie wij zijn. Wij zijn 2 jonge en frisse ondernemers die een verandering willen realiseren! Elk kleine beetje helpt om de industrie te veranderen en daarmee de wereld weer een stukje beter te maken.

.

Wij staan voor:

Transparantie

Zoveel mogelijk lokaal

Kosten efficiënt

Modern

DSC_5897.jpg
Adrián and Marte(1).jpg

Missie

Wij willen hét alternatief bieden voor leer! Wij staan achter allerlei soorten alternatieven, maar onze focus ligt op Cactusleer. Wij willen Cactusleer voor iedereen bereikbaar en beschikbaar maken. Niet alleen voor kleine en grote ondernemers, maar ook particulieren. Daarbij maakt het ons niet uit of de afname groot of klein is. Het leer komt van de Nopal cactus, die in grote getalen in Mexico voorkomt en geen water nodig heeft om te groeien. Het materiaal is niet alleen geschikt om fashion artikelen zoals tassen, portemonnees of schoenen van te maken, maar ook om meubels en autostoelen mee te bekleden. Cactusleer is gemaakt van natuurlijke materialen, gaat lang mee en is gedeeltelijk afbreekbaar.

Visie

De wereld zoals we die kennen moet veranderen. Veel mensen zien dat in en willen daaraan bijdragen. Wij willen verantwoord aankopen doen en worden steeds bewuster als consument. Een van de daarbij behorende wensen is een alternatief voor leer. En die wens willen we vervullen. Massaconsumptie moet anders. Van Fast Fashion naar Slow Fashion wordt onder een grote groep mensen steeds meer de norm. En wij willen deze behoefte toegankelijk maken.

download (45).jpeg

“Vegan leer” is in opkomst

Cactusleer is zeer duurzaam, veganistisch leer gemaakt van cactussen. Het onderscheidt zich vaak door zijn grote zachtheid bij aanraking, terwijl het uitstekende prestaties biedt voor een breed scala aan toepassingen. Daarnaast voldoet het aan de strengste kwaliteits- en milieunormen. Het doel is om diervriendelijke, duurzame alternatieven aan te bieden, zonder giftige chemicaliën, polyurethaan en PVC. Cactusleer is gedeeltelijk biologisch afbreekbaar en heeft de technische specificaties die nodig zijn voor de mode-, lederwaren-, luxe verpakkingen- en meubelindustrie. En dit allemaal afkomstig uit Mexico, het thuisland van de Cactus.

Zo houden we de wereld groener, schoner en liever.

Ontmoet het team

bottom of page