top of page

Over ons

Welkom op onze site en leuk dat je hier bij ons terecht bent gekomen. Graag vertellen we je wat meer over ons en wie wij zijn. 

Wij zijn 2 jonge en frisse ondernemers die een verandering willen realiseren!

Elk kleine beetje helpt om de industrie te veranderen en daarmee de wereld weer een stukje beter te maken.

Wij staan voor:

  • Transparantie

  • Zoveel mogelijk lokaal

  • Kosten efficiënt

  • Modern

IMG_20210113_163355_807.jpg

Missie

Wij willen hét alternatief bieden voor leer! Wij staan achter allerlei soorten alternatieven maar onze focus ligt op Cactusleer. Wij willen Cactusleer voor iedereen bereikbaar en beschikbaar maken, voor kleine en grote ondernemers, maar ook particulieren. Daarbij maakt het ons niet uit of de afname groot of klein is. Het leer komt van de Nopal cactus, die in grote getalen in Mexico voorkomt en geen water nodig heeft om te groeien. Het materiaal is niet alleen geschikt om fashion artikelen zoals tassen, portemonnees of schoenen van te maken, maar ook om meubels en autostoelen mee te bekleden. Gemaakt van natuurlijke materialen, gaat het lang mee en is het gedeeltelijk afbreekbaar.

Visie

De wereld zoals we die kennen moet veranderen. Veel mensen zien dat in en willen daar aan bijdragen. Wij willen verantwoord aankopen doen en worden steeds bewuster als consument. Een van de daarbij behorende wensen is een alternatief voor leer. En die wens willen we vervullen. Massa consumptie moet anders, van Fast fashion naar Slow Fashion wordt onder een grote groep mensen steeds meer de norm. En wij willen deze behoefte toegankelijk maken.

“Vegan leer” is in opkomst

Zeer duurzaam veganistisch leer gemaakt van cactussen, dat zich vaak onderscheidt door zijn grote zachtheid bij aanraking, terwijl het uitstekende prestaties biedt voor een breed scala aan toepassingen en voldoet aan de strengste kwaliteits- en milieunormen. Het doel is om diervriendelijke, duurzame alternatieven aan te bieden, zonder giftige chemicaliën, polyurethaan en PVC. Het cactus vegan leer, is gedeeltelijk biologisch afbreekbaar en heeft de technische specificaties die nodig zijn voor de mode-, lederwaren-, luxe verpakkingen- en meubelindustrie. En dit allemaal afkomstig uit Mexico, het thuisland van de Cactus.

Zo houden we de wereld groener, schoner en liever

Image by Ashim D’Silva
Copy of Untitled (851 × 315 px) (425 × 160 px) (1702 × 630 px).png

Ontmoet het team

bottom of page