top of page

Duurzaam relatiegeschenk van cactusleer: origineel en uniek

Bijgewerkt op: 23 mei

Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, werknemers klanten en of gewoon vrienden? Bij Cactusleer.nl vind je bijzondere en originele relatiegeschenken die op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier zijn geproduceerd. Denk hierbij aan laptoptassen, sleutelhangers, placemats, onderzetters, schorten of plantenzakken. Allemaal gemaakt van cactusleer en te bestellen in de leukste kleuren. Wil je jouw duurzame relatiegeschenken laten bedrukken met je logo? Of heb je zelf een leuk idee voor een duurzaam relatiegeschenk gemaakt van cactusleer? Alles is mogelijk: van idee tot productie. We denken graag met je mee!

Wat is een duurzaam relatiegeschenk?

Een duurzaam relatiegeschenk is gericht op het verminderen van de impact op het milieu en het bevorderen van sociale verantwoordelijkheid. Duurzame relatiegeschenken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen die minder belastend zijn voor het milieu. Bij de productie wordt bovendien geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën. Daarnaast worden duurzame relatiegeschenken gemaakt onder eerlijke en veilige omstandigheden.


Onze duurzame relatiegeschenken van cactusleer dragen bij aan een vermindering van de CO2 uitstoot. Cactussen hebben namelijk een groot vermogen om CO2 op te slaan. Bij de productie van cactusleer worden bovendien geen giftige chemicaliën gebruikt, waardoor het grotendeels biologisch afbreekbaar is. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld koeienleer dat wordt behandeld met giftige chemicaliën die schadelijk zijn voor het milieu.


De producten die we verkopen in onze webshop worden gemaakt in Oekraïne en Nederland. Wij hebben zelf contact met deze fabrieken en ateliers waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat de werknemers een rechtvaardige behandeling krijgen en in veilige omstandigheden werken.


Wanneer geef je een relatiegeschenk?

Relaties versterken, je waardering tonen of je merkbekendheid vergroten. Dit zijn enkele redenen waarom je iemand een relatiegeschenk zou kunnen geven. Wil je een langdurige samenwerking, een jubileum of de opening van een zaak vieren? Wil je laten zien dat je dankbaar bent voor een voltooide opdracht? Heb je een relatiegeschenk nodig voor de feestdagen, zoals Kerst of Pasen? Of wil je misschien een blijvende indruk achterlaten bij een beurs of een conferentie? Met een origineel en duurzaam relatiegeschenk van cactusleer zit je altijd goed!
Duurzaam relatiegeschenk bedrukken

Zoek je een duurzaam relatiegeschenk dat tegelijkertijd ook dient als promotiemateriaal? In dat geval kunnen we alle producten ook bedrukken met een eigen tekst of logo. Hiermee geef je je naamsbekendheid direct een boost.


Een duurzaam relatiegeschenk is niet alleen beter voor het milieu. Het is ook goed voor het imago van jouw bedrijf. Hiermee laat je namelijk zien dat je om het milieu geeft én dat je als bedrijf maatschappelijk betrokken bent. Kies je voor een relatiegeschenk van cactusleer dan weet je bovendien zeker dat je iets unieks en origineels cadeau geeft.


Je kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote aantallen. Heb je zelf een leuk idee voor een duurzaam relatiegeschenk van cactusleer? Wij kunnen ook relatiegeschenken op maat laten maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee!
16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page